Чи можна курити у Туреччині 2021?

Де в Туреччині можна і де не можна курити Куріння у закритих громадських місцях у Туреччині заборонено законом. Для тих, хто не дотримується цього правила, передбачені досить значні штрафи. Закон забороняє куріння в ресторанах та інших розважальних закладах: кафе, їдальнях та барах.Mar 17, 2022

Згідно з його основними положеннями, не можна палити в офісах, ресторанах, освітніх закладах, лікарнях, у закритих спортивних спорудах, а також у барах, пабах та клубах – тобто у всіх закритих громадських місцях, де можуть опинитися люди, що не палять.

Де дозволено курити у Туреччині у 2022 році Часто у кафе чи ресторані на відкритій веранді (у таких випадках попільнички стоять на столах). У номері готелю на балконі (кидати недопалки категорично заборонено). На пляжі чи в інших місцях на вулиці. На території багатьох готелів є спеціально відведені для куріння місця.

Згідно з інформацією, наданою сайтом Генерального консульства РФ в Анталії (Туреччина), дозволено безмитне ввезення: 600 штук цигарок або 100 штук сигарил (вага кожної не повинна перевищувати 3 гр.)